Mai multe vizualizari

Sapun dezinfectant Iodine S

lei cu TVA26,33  Pret:
Cod intern produs:PM0230
Descriere pe scurt:
Săpunul dezinfectant Iodine S este un lichid dezinfectant pe bază de PVP Iodine, recomandat pentru spălarea igienică a mâinilor.
26,33 lei cu TVA Pret:

Detalii

Săpunul dezinfectant Iodine S este un lichid dezinfectant pe bază de PVP Iodine, recomandat pentru spălarea igienică a mâinilor. 

Pentru spălarea mâinilor, se toarnă aproximativ 3 ml Iodine S în palmele umezile dinainte, se freacă 1-3 minute, apoi se clătesc cu apă din abundență. 

Are efect bactericid conform EN 1499, la 30 secunde, și conform EN 1276, la 5 minute, și efect fungicid conform EN 1275, la 1 minut.

Produsul se comercializează în recipienți de 1 litru.

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Sapun dezinfectant Iodine S

Cum notați acest produs? *

Utilitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5