Pentru a comanda, POLYMED vă pune la dispoziţie două modalităţi: comanda telefonică şi comanda pe site.

Comanda telefonică se face la numărul de telefon 0786 444 449, iar unul dintre operatorii societăţii POLYMED va prelua toate detaliile comenzii dumneavoastră.

Pentru a comanda pe site-ul www.polymed.ro, trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

-          căutaţi produsul dorit: căutarea poate fi făcută în căsuţa de căutare, prin tastarea denumirii produsului în interiorul acestei căsuţe, situată în partea de sus a paginii. Aceeaşi căutare poate fi făcută parcurgând lista de categorii din partea stângă a paginii principale;

-          selectaţi produsul dorit: prin apăsare (click) pe imaginea produsului, se va deschide o pagină nouă, de unde puteţi selecta cantitatea de produse pe care doriţi să o comandaţi, precum şi alte opţiuni (culoare, mărime etc);

-          adăugaţi produsul dorit: după ce aţi selectat opţiunile potrivite dorinţelor dumneavoastră, puteţi adăuga produsele în coş prin apăsare pe opţiunea „Adaugă în coş”. Dacă doriţi să vizualizaţi ulterior produsul preferat, îl puteţi adăuga în „Lista de dorinţe”, apăsând pe inimioara din partea dreaptă a opţiunii de adăugare în coş. Adăugarea unui produs în lista de dorinţe nu înseamnă, însă, rezervarea acestuia. Produsele din listă se pot modifica în funcţie de disponibilitatea stocului.

-          finalizarea comenzii se face în fereastra nou deschisă, în interval de 8 secunde, prin click pe „Mergi la coşul de cumpărături”, sau prin click pe opţiunea „Coşul meu” din partea dreaptă-sus a paginii. Pentru verificarea produselor din coşul de cumpărături, se apasă pe opţiunea „Vezi coş”. Astfel, vă asiguraţi că aţi selectat produsul dorit şi cantitatea potrivită. Dacă doriţi să comandaţi şi alte produse, apăsaţi pe „Continuă cumpărăturile”.

Pentru a merge către pagina de finalizare a comenzii, se apasă pe opţiunea „Finalizare comandă”. În pagina deschisă, va trebui să precizaţi toate detaliile necesare (nume şi prenume, număr de telefon, e-mail, adresă de livrare, metodă de plată). Plata se poate face prin 3 metode: ramburs, prin virament bancar, cu cardul (mai multe detalii la metode de plată). În cazul plăţii cu cardul, va fi nevoie să completaţi detaliile cardului de credit cu care se va face plata. Pentru a finaliza comanda, apăsaţi butonul „Comandaţi”.

            Pentru a vă crea un cont, dacă sunteţi utilizator neînregistrat, mergeţi la opţiunea „Intră în cont”, situată în colţul dreapta-sus. Se va deschide o căsuţă în subsolul căreia se va găsi butonul „Înregistraţi-vă”. Prin apăsarea lui şi oferirea informaţiilor cerute (nume şi prenume, adresă de e-mail, parola pe care o doriţi pentru înregistrare etc), vă puteţi crea cont pe site.

În cazul în care sunteţi utilizator deja înregistrat, este nevoie să introduceţi doar e-mail-ul şi parola deja alese la „Înregistrare”, iar toate detaliile, inclusiv cele de livrare şi modalitatea de plată” se vor alege automat. Puteţi schimba aceste detalii la fiecare comanda. Contul dumneavoastră vă ajută să vizualizaţi „Lista de dorinţe”, istoricul comenzilor dumneavoastră, precum şi să administraţi datele dumneavoastră personale.