About Magento Store

Polymed a fost înfiinţat în anul 2017 pentru a răspunde nevoii tale de a avea cele mai bune produse şi dispozitive medicale.

Noi, cei de la Polymed, suntem mereu la curent cu ofertele de pe piaţă şi încercăm să îţi oferim cele mai bune preţuri. Dispunem de o gamă largă de produse, pe care o punem la dispoziţia ta. Nu ne crede pe cuvânt, convinge-te singur!

Suntem o echipă de încredere, orientată către client şi către nevoia sa de a fi informat, de a fi tratat cu seriozitate, respect şi promptitudine.

Te aşteptăm să ne adresezi întrebări despre orice produs care te interesează şi să ne vizitezi pe site sau la sediul nostru din Bucureşti. De asemenea, pentru a creşte eficient şi a ţine pasul odată cu tine, vom ţine cont de recomandările, sugestiile şi recenziile tale.

Pentru a afla cu uşurinţă orice informaţie de care ai nevoie sau orice nelămurire cu care te confrunţi, ne poţi contacta la numărul de telefon pentru suport clienţi sau la adresele de contact furnizate în secţiunile „Suport clienţi” şi „Contact”.

Echipa PolymedSite verificat