Prețurile afișate de către POLYMED sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA, fiind valabile pentru toți utilizatorii/clienții website-ului www.polymed.ro. Prețurile afișate nu includ taxa de livrare.

POLYMED își poate modifica prețurile în orice moment, fără nicio notificare în prealabil, însă comenzile făcute anterior modificării prețurilor vor fi onorate la prețul expus pe site-ul www.polymed.ro la momentul plasării de către utilizator/client.

De asemenea, trebuie să aveți în vedere faptul că în site se pot strecura erori de ordin tehnic, în ciuda eforturilor noastre de a menține corectitudinea prețurilor. Pentru acest lucru, ne cerem scuze anticipat și ne rezervăm dreptul de a rectifica imediat erorile, odată sesizate.

În cazul în care ați întâmpinat o eroare de preț, vă aducem la cunoștință că POLYMED va gestiona situația astfel:

-          în situația în care ați plătit în avans comanda, iar prețul corect al produsului se dovedește a fi mai mic decât cel de achiziție, diferența vă va fi returnată în termen de 30 de zile;

-          în situația în care prețul real al produsului este mai mare decât cel expus pe site la momentul deciziei dvs. de cumpărare, sunteți liber fie să anulați comanda, fie să o reconfirmați, luând în calcul prețul corect al produsului în cauză.