• Livrare

Costul de transport este de 22 lei, livrarea realizându-se prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici). În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește pe această listă, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

În cazul în care comanda utilizatorului/clientului va însuma 300 de lei sau mai mult, furnizorul va suporta întreaga valoare a costului de livrare.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

 

 

  • Retur

POLYMED se supune legilor naționale, astfel că, dacă există nemulțumiri vizavi de produsele pe care le-ați cumpărat de la noi, aveți posibilitatea de a le returna, în ambalajul original și fără defecte, în maxim 15 zile calendaristice (fără a invoca un motiv anume) – potrivit legislației în vigoare.

Trebuie să aveți în vedere faptul că, pentru returnarea produselor, taxele de livrare vor fi suportate de dvs., iar serviciul de curierat va fi același cu cel prin care POLYMED a realizat expedierea.

Atenție! Pentru ca POLYMED să ia în considerare dorința dvs. de a returna o comandă, va trebui să trimiteți o notificare scrisă, pe adresa de e-mail a societății. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur.

Veți intra în posesia contravalorii comenzii în maxim 30 de zile de la data notificării scrise pe care ne-ați adresat-o în legătura cu dorința de a returna comanda.

Legislația în domeniu se aplică strict persoanelor fizice, nu si clienților cu personalitate juridică. Aceștia din urmă nu vor putea denunța unilateral contractul.