Mai multe vizualizari

Predezinfectant instrumentar Enzioclean

lei cu TVA21,15  Pret:
Cod intern produs:PM0234
Descriere pe scurt:
Predezinfectantul pentru instrumentar Enzioclean este un produs enzimatic, indicat pentru înlăturarea resturilor organice, prin spălare și dezinfecție, de pe instrumentarul chirurgical, dentar și de diagnostic.

Optiuni

* Campuri obligatorii

21,15 lei cu TVA Pret:

Detalii

Predezinfectantul pentru instrumentar Enzioclean este un produs enzimatic, indicat pentru înlăturarea resturilor organice, prin spălare și dezinfecție, de pe instrumentarul chirurgical, dentar și de diagnostic. 

Activitate biocidă: 

În 5 minute, o soluție de concentrație 10% prezintă un efect bactericid conform SREN 1040, SREN 13727, fungicid și levuricid conform SREN13624, în condiții de curățenie și murdărie. 

Mod de utilizare:

Se imersează instrumentarul timp de 5 minute în soluția de lucru, de concentrație 10%, după care se curăță cu ajutorul unei perii și se clătește bine înainte de a trece la etapa de dezinfecție finală. 

Produsul vine în variante de 1 litru și 5 litri. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Pentru comenzile a căror valoare depășește valoarea de 1000 lei, beneficiați automat de o reducere de 5% din valoarea comenzii. 

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Predezinfectant instrumentar Enzioclean

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5