Mai multe vizualizari

Soluție dezinfectantă Rivanol 0.1%, 200 ml

lei cu TVA3,48  Pret:
Cod intern produs:PLVD0092
Descriere pe scurt:
Soluția dezinfectantă pe bază de Rivanol este utilizată pentru asepția plăgilor, a mucoaselor urogenitale, bucale sau conjunctivale. De asemenea, se recomandă pentru eczemele infectate sau gingivită.
3,48 lei cu TVA Pret:

Detalii

Soluția dezinfectantă pe bază de Rivanol este utilizată pentru asepția plăgilor, a mucoaselor urogenitale, bucale sau conjunctivale. De asemenea, se recomandă pentru eczemele infectate sau gingivită.

Rivanolul este un colorant organic, cu proprietăți antiseptice. Nu irită țesuturile și nu tulbură fagocitoza.

Produsul este incompatibil cu clorura de sodiu, clorura de amoniu, clorura de calciu, clorura de zinc, acidul salicilic, acidul tanic, clormania, iodul și sărurile de argint. Nu se recomandă amestecarea acestora sau diluarea cu ser fiziologic. 

Folosirea pe perioadă îndelungată poate întârzia cicatrizarea rănilor.

Se aplică ușor, prin tamponare, fricționare, badijonare sau pensulare a leziunii, în jurul articulațiilor dureroase și focarelor inflamatorii.

Soluție Rivanol 0,1%(lactat de 2 etoxi - 6.9 diaminoacridină).

Produsul vine în flacon de 200 de ml. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Soluție dezinfectantă Rivanol 0.1%, 200 ml

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5