Mai multe vizualizari

Punga igienica pentru plosca urinara, cu banda ce se transforma in gel dezodorizant

lei cu TVA3,09  Pret:
Cod intern produs:PM0218
Descriere pe scurt:
Punga igienică pentru ploscă urinară este o pungă specială, cu rolul de a proteja recipientele de contactul cu urina sau materiile fecale. Prezintă o bandă care se transformă în gel dezodorizant la contactul cu lichidul urinar sau materiile fecale.
3,09 lei cu TVA Pret:

Detalii

Punga igienică pentru ploscă urinară este o pungă specială, cu rolul de a proteja recipientele de contactul cu urina sau materiile fecale. Prezintă o bandă care se transformă în gel dezodorizant la contactul cu lichidul urinar sau materiile fecale.

Este o variantă foarte bună pentru scutecul de incontinență, oferind, în același timp, intimitate pacientului.

Un alt plus este faptul că protejează împotriva transmiterii bolilor infecțioase cauzate de contactul cu materiile fecale, cum ar fi Hepatita de tip A.

După utilizare, pungile se pot arunca în recipientul pentru deșeuri medicale sau la gunoi, ca scutece de incontinență. Recomandabil este să nu se arunce în toaletă. 

Prețul afișat este pentru 1 bucată.  

Produsul se vinde per cutie x 20 buc.

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Punga igienica pentru plosca urinara, cu banda ce se transforma in gel dezodorizant

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5