Mai multe vizualizari

Granule absorbante lichide biologice sau patologice

lei cu TVA2,80  Pret:
Cod intern produs:PM0220
Descriere pe scurt:
Granulele absorbante au rolul de a transforma lichidele biologice sau patologice (urină, vomă, sânge, puroi, lichide de drenaj) în gel dezodorizant.
2,80 lei cu TVA Pret:

Detalii

Granulele absorbante au rolul de a transforma lichidele biologice sau patologice (urină, vomă, sânge, puroi, lichide de drenaj) în gel dezodorizant.

Acestea permit curățarea recipientelor după intervenții chirurgicale, fără efort. Conținutul este turnat, mai apoi, în recipiente speciale de colectare a lichidului, care se desprinde cu ușurință de pe pereți. 

Plicul cu granule se introduce de la început în borcan, plicul urmând a se dizolva la contactul cu lichidul și eliberând granulele transformatoare. 

Granulele pot transforma până la 500 ml de lichid. 

Prețul afișat este pentru 1 plic cu granule. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Granule absorbante lichide biologice sau patologice

Cum notați acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Utilitate
0/5