Mai multe vizualizari

Clorom - tablete dezinfectante

lei cu TVA28,46  Pret:
Cod intern produs:PM0252
Descriere pe scurt:
Tabletele Clorom sunt dezinfectante clorigene pentru suprafețe și obiecte contaminate: pavimente, material medical, bureți, lingerie, veselă, ustensile de laborator, toalete, fântâni, piscine etc.

Detalii

Tabletele Clorom sunt dezinfectante clorigene pentru suprafețe și obiecte contaminate: pavimente, material medical, bureți, lingerie, veselă, ustensile de laborator, toalete, fântâni, piscine etc.

Tabletele pot fi parfumate și neparfumate. Produsul este, de asemenea, avizat TP4 pentru utilizare în industria alimentară. 

Se pune o tabletă de Clorom în cinci litri de apă, soluția de lucru obținută prezintă activitate bactericidă conform SREN 1040 și SREN 1276, activitate fungicidă  conform SREN 1275 și SREN 1650, activitate micobactericidă și tuberculicidă conform SREN 14348, în condiții de curățenie și murdărie.

O tabletă la 3 litri de apă prezintă activitate virucidă conform SREN 14476- polio și adenovirus și o activitate sporicida conform SREN 13704, bacilul subtilis și bacilul cereus.

O tabletă se poate dizolva în 3, 5 sau 10 litri de apă. 

Produsul se comercializează în cutii de 200 de bucăți, iar prețul afișat este pentru o cutie. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Pentru comenzile a căror valoare depășește valoarea de 1000 lei, beneficiați automat de o reducere de 5% din valoarea comenzii. 

Recenzii clienti

Sumarul recenziei
Scrisa de Ada Bogdan
14 septembrie 2018 10:59:06 EEST
Pret
5/5
Utilitate
5/5
Calitate
5/5

da, recomand si eu

Actiune rapida si miros placut
Scrisa de Diana Avramescu
15 ianuarie 2018 14:53:23 EET
Utilitate
5/5
Calitate
5/5
Pret
5/5

Am achizitionat ambele variante si parfumate, si neparfumate. Cele parfumate au un miros foarte placut, usor si nederanjant, actioneaza rapid si suprafetele sun vizibil curate

Vezi toate recenziileAscunde toate recenziile

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Clorom - tablete dezinfectante

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5