Mai multe vizualizari

Dezinfectant lichid pentru suprafete Performant D

lei cu TVA42,55  Pret:
Cod intern produs:PM0259
Descriere pe scurt:
Dezinfectantul lichid pentru suprafețe Performant D este recomandat pentru spălarea, dezinfectarea și deodorizarea pavimentelor, a porțelanului, gresiei, faianței, a instrumentarului medical, a sticlăriei de laborator, a veselei sau a suprafețelor de lucru din industria alimentară.

Detalii

Dezinfectantul lichid pentru suprafețe Performant D este recomandat pentru spălarea, dezinfectarea și dezodorizarea pavimentelor, a porțelanului, gresiei, faianței, a instrumentarului medical, a sticlăriei de laborator, a veselei sau a suprafețelor de lucru din industria alimentară.

Se folosește diluat în apă, cu acțiune de 5 minute, în condiții de curățenie și murdărie. Se recomandă o diluție între 0.25 și 2% cu apă înainte de a folosi pe suprafețe. 

Este fungicid, virucid, micobactericid și tuberculocid. 

Produsul se comercializează în recipiente de 1 litru sau 5 litri. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Dezinfectant lichid pentru suprafete Performant D

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5