Mai multe vizualizari

Garou cauciuc sintetic, 50 cm

lei cu TVA1,43  Pret:
Cod intern produs:PLVD0097
Descriere pe scurt:
Garoul din cauciuc sintetic este utilizat ca dispozitiv de constricție sau comprimare, în vederea controlării fluxului sanguin către o extremitate pentru o perioadă scurtă de timp, dimensiune 50 cm.


1,43 lei cu TVA Pret:

Detalii

Garoul din cauciuc sintetic este utilizat ca dispozitiv de constricție sau comprimare, în vederea controlării fluxului sanguin către o extremitate pentru o perioadă scurtă de timp. 

Presiunea este aplicată circumferențial în jurul porțiunii, presiune care este transferatp pereților vaselor de sânge, provocând ocluziunea și restricționarea temporară. 

Poate fi folosit pentru a micșora fluxul sanguin arterial, pentru a crea un câmp operator relativ fără sânge și pentru a reduce la minim pierderile de sânge, în vederea acordării îngrijirii medicale necesare. 

Materialul din care este realizat garoul, cauciuc sintetic, este elastic și rezistent la răsucire, nu se rupe și poate fi manevrat cu ușurință.

Dimensiune: 50 cm. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Garou cauciuc sintetic, 50 cm

Cum notați acest produs? *

Utilitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5