Mai multe vizualizari

Microtuburi Eppendorf f 0.2ml / 0.5ml

lei cu TVA0,04  Pret:
Cod intern produs:PM0055
Descriere pe scurt:
Microtuburile Eppendorf de 0.2 ml, respectiv 0.5 ml, sunt concepute pentru depozitarea și centrifugarea probelor de laborator. Sunt realizate din polipropilenă, fără biocide și plastifianți, rezistentă la exploatare mecanică și chimică.
Microtuburi Eppendorf f 0.2ml / 0.5ml este disponibil pentru achiziții multiplu de 500

Optiuni

* Campuri obligatorii

0,04 lei cu TVA Pret:

Detalii

Microtuburile Eppendorf, de 0.2, respectiv 0.5 ml, au pereți subțiri din polipropilenă, pentru a asigura transferul omogen de căldură în eșantion.

Poziția definitivă a capacului, dată de balamaua specială, asigură o închidere etanșă, precum și deschiderea ușoară, cu o singură mână. Capacul poate fi folosit pentru etichetarea tubului.

Capacul cu siguranță de închidere previne deschiderea neintenționată în timpul incubării și depozitării, iar sigilarea precisă asigură rate minime de evaporare în cazul depozitării pe termen lung.

Polipropilena asigură rezistență mecanică și chimică foarte ridicată. Sunt concepute fără utilizarea biocidelor sau a plastifianților.

Microtuburile prezintă o stabilitate corectă în timpul centrifugării, împiedică pierderea de probe în cazul ruperii tubului și asigură o siguranță suplimentară în cazul lucrului cu un eșantion periculos.

Produsul se comercializează la set de 500 de bucăți, iar prețul afișat este pentru 1 bucată. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Microtuburi Eppendorf f 0.2ml / 0.5ml

Cum notați acest produs? *

Utilitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5