Mai multe vizualizari

Ecograf doppler Qbit 5

lei cu TVA55.921,00  Pret:
Cod intern produs:PLSW006
Descriere pe scurt:
Ecograf doppler Qbit 5, staționar, cu 2 porturi de sondă, ultramodern, cu interfață intuitivă, foarte ușor de folosit, conectare USB și VGA.

Optiuni

* Campuri obligatorii

55.921,00 lei cu TVA Pret:

Detalii

Ecograf Dopper Qbit 5 - ecograf staționar cu 2 porturi de sondă, ultramodern, cu interfață intuitivă, fiind foarte ușor de folosit. Redă o imagine ecografică bună, cu un doppler color de calitate, conectare USB, VGA.

Este util pentru aplicații și măsurători pentru: cardiologie, interne, obstetrică-ginecologie, urologie, pediatrie, endocrinologie - părți moi, ortopedie, gastroenterologie, vascular și MSK.

Specificații:

- monitor de 15", de înaltă rezoluție LCD, 2 conectori activi pentru sonde;

- sondă convexă de 2.0-6.8 Mhz, inclusă în preț;

- posibilitate de Full Screen pentru imaginea conului ecografic;

- hard disk 32 G, 6 porturi USB;

- moduri de lucru: B, 2B, 4B, B/M, B/BC, CFM, PW, Power Doppler/Directional PD, Duplex, Triplex, Quadplex, Trapezoidal, Chroma B&M&PW, Grafic pentru HIP, 2D steer,  OPTIONAL: CW, Color M, TDI, ECG, Auto IMT, Super Needle, Dicom.

Super Image module: FHI (este o armonică inovativă, ce folosește o transmisie și o recepție diferită, în funcție de mărimea corpului pacientului pentru a maximiza rezoluția fără a pierde din penetrare), Compound ImagingSRA (Speckle Reduction Algorithm), Q-image (intelligent image optimization), Q-beam (față de tradiționalul dual beam, QBit foloseste quad-beam pentru a recepta semnalul, ceea ce înseamna volum dublu de semnal recepționat, ducând la creșterea frame-rate-ului), X-contrast (ajustează contrastul rezoluției pe 3 niveluri în funcție de țesutul scanat), Q-flow (această tehnologie adaptivă de detectare a culorii poate ajusta în mod automat criteriile de culoare și de evaluare a zgomotului în diferite tesuturi. Ca urmare, sensibilitatea culorii de curgere cu viteză redusă este mult îmbunătățită). 

Opționale software și accesorii:

- pachet cardio avansat: doppler CW, mod M color, TDI, modul ECG;

- al treilea conector de sondă (numai în fabrică);

- IMT - Intima Medie;

- Super Needle;

- kit biopsie convex/linear/microconvex/TV;

- Dicom 3.0;

- pedală pentru picior;

- videoprinter alb-negru.

Hard disk 32G; 6 porturi USB

Transport, livrare și consultanță de specialitate gratuite. 

Garanție: 24 de LUNI. 

 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Ecograf doppler Qbit 5

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5