Mai multe vizualizari

Dezinfectant de maini Soft Care Des E H5, incolor 5.2L + dispenser manual CADOU

321,30 lei cu TVA Pret normal:

lei cu TVA 278,46  Pret special

Cod intern produs:PLSHS0001
Descriere pe scurt:
Dezinfectant de maini Soft Care Des E H5, incolor 5.2L + dispenser manual CADOU.

321,30 lei cu TVA Pret normal:

278,46 lei cu TVA Pret special

Offer ends in:
00
00
00
00

Detalii

Dispenserul manual pentru dezinfectant de maini Diversey IntelliCare 1.3 L, conceput pentru medii profesionale cu trafic intens si grad ridicat de igiena. Regulator de dozare a cantitatii de dezinfectant de 1ml sau 0,4 ml la o singura apasare. Dispenserele IntelliCare cu actionare manuala sunt fabricate din plastic ABS, rezistent la zgârieturi şi UV, fără locaşuri de acumulare a murdăriei, favorizează întreţinerea uşoară şi aspectul impecabil. Designul de ultimă generaţie al dozatorului prevăzut cu fereastră mare permite vizibilitatea conţinutului şi identificarea produsului din exterior. Utilizare simplă şi intuitivă cu ajutorul unui buton mare, cu acţionare uşoară Soft Care Des E este un dezinfectant de maini pe baza de alcool, conceput pentru dezinfectarea mainilor, fara apa. Dezinfectantul Soft Care Des E un avizat de Ministerul Sanatatii, pentru utilizare in toate domeniile, inclusiv domeniul medical si industria alimentara. Concentratie de etanol de 71% si are efect virucid, bactericid, fungicid si levuricid. Datorita emolientilor speciali din compozitie, dezinfectantul de maini Soft Care Des E H5 nu usuca pielea si este recomandat pentru utilizare indelungata. Avantaje: Responsabilitate faţă de mediul înconjurător, cu durabilitate de neegalat a ciclului de viaţă Experienţa optimă şi sigură a utilizatorului stimulează conformarea cu procedura de igienizare a mâinilor şi influenţează pozitiv sănătatea publică Adaptarea dozei şi cantităţii de soluţie pentru îndeplinirea diverselor nevoi Plasticul ABS robust şi fiabil garantează o durată de exploatare îndelungată şi o întreţinere uşoară, chiar şi în medii dificile Eficacitate îmbunătăţită în condiţiile unei dozări rapide şi uşoare, a înlocuirii rezervei şi a identificării produsului

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Dezinfectant de maini Soft Care Des E H5, incolor 5.2L + dispenser manual CADOU

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5