Mai multe vizualizari

Departator abdominal Langenbeck, 22 cm

lei cu TVA88,99  Pret:
Cod intern produs:PLVD0632
Descriere pe scurt:
Depărtător abdominal Langenbeck, cu capăt curbat ce permite de părtarea, retractarea și fixarea țesuturilor moi în poziția dorită, dimensiune 22 cm.
88,99 lei cu TVA Pret:

Detalii

Depărtător abdominal Langenbeck - instrument din inox, utilizat în mici intervenții chirurgicale și operații în unitățile veterinare.

Dispune de un capăt curbat, ce permit depărtarea, retractarea și fixarea temporară a țesuturilor moi în poziția dorită pentru a asigura vizibilitate și accesibilitate la zona vizată.

Asigură prindere și fixare corespunzătoare, iar mânerul permite manevrabilitatea corespunzătoare. 

Dimensiune: 22 cm.  

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Departator abdominal Langenbeck, 22 cm

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5