Atunci când vine vorba despre igiena cabinetului medical, nu există loc pentru compromisuri. Astfel, îți recomandăm un set de produse care îndeplinesc cu brio această sarcină:

1. Acoperitorii de pantofi cu prindere în T - sunt ideali pentru a preveni contaminarea spațiului interior, reducând riscul infecției cu germeni. Sunt realizați din polipropilenă, material plastic asemănător cu polietilena, dar mai rezitent la presiune și căldură decât aceasta din urmă. 

Dimensiunile de 500 mm x 150 mm permit acestor acoperitori să fie compatibili cu majoritatea tipurilor de încălțăminte. Se pliază foarte bine pe încălțăminte, nu alunecă și au aderență la suprafețe. 

Vin în set de 100 de bucăți (50 de perechi), ideal pentru cabinete cu trafic de persoane mai mare. 

Acesși acoperitori de pantofi au mecanism de prindere în T și nu pot fi folosiți manual. Se utilizează împreună cu dispenserul de acoperitori PM31. 

2. Dispenserul automat de acoperitori de pantofi PM31 - este un dispozitiv mecanic, silențios și stabil. Se poate instala oriunde, ocupând un spațiu foarte mic. 

Mecanismul de utilizare este foarte simplu: se plasează piciorul în cavitate, se ține acolo câteva secunde, apoi se retrage piciorul. Astfel, botoșelul se pliază perfect pe forma încălțămintei. Nu este nevoie ca utilizatorul să se aplece sau să aplice presiune asupra cavității.

Se încarcă ușor și rapid cu cipicii cu prindere în T. Funcționează doar pe bază de acest tip de acoperitori. Dispenserul nu vine însoțit de botoși.

Astfel, poți achiziționa de aici acoperitorii de pantofi cu prindere în T, la set de 100 de bucăți, și dispenserul automat de acoperitori de pantofi de unică folosință PM31.