Polymed pune la dispoziția clinicilor, a cabinetelor medicale și a spitalelor o gamă vastă de aparatură medicală. Luna februarie vine cu noutăți în ofertă:

1. Autoclave – sunt disponibile aparate de diverse capacități, cu cameră de sterilizare de la 8 litri la 25 de litri, clasa de sterilizare B, în conformitate cu reglementările privind sterilizatoarele cu aburi. De asemenea, se pot achiziționa aparate pentru sigilarea pungilor, distilatoare de apă sau imprimante externe pentru autoclav.

2. Aparate anestezie – aparate și stații de anestezie Aeon sau Glory Plus, proiectate pentru reducerea consumului de oxigen, concepute pentru anestezii locale, spinale și generale, fiind disponibile cu sau fără cărucior pentru transport.

3. Aparate dezinfecție aer – aparate dezinfecție MidasAnAir, cu flux concentrat de radiații UV, ce împiedică răspândirea epidemiilor și elimină mirosurile neplăcute de natură organică, inclusiv mirosul de tutun. Sunt concepute pentru industria medicală (spitale, cabinete medicale, cabinete stomatologice), industria farmaceutică (laboratoare și fabrici de medicamente) și industria alimentară (fabrici de prelucrare și ambalare a produselor alimentare).

4. Aspiratoare de secreții – aspiratoare chirurgicale/de secreții, manuale sau automate, marci Askir, New Aspiret, New Hospivac, Mini Aspeed sau SuperVega, cu diverse debite de aspirație.

5. Seturi oxigenoterapie – seturi complete de oxigenoterapie, capacități de la 2 litri la 40 litri, butelii de oxigen medical, reîncărcabile, concentratoare de oxigen, precum și accesorii: măști de oxigen, regulatoare de presiune sau umidificatoare.

Toate acestea și multe alte aparate medicale, sunt disponibile aici!