În această perioadă, am pregătit o listă de produse cu reduceri consistente, special adaptată cabinetelor medicale.

Oferta lunii iunie conține consumabile de laborator, dezinfectanți medicali, instrumentar medical, aparatură medicală și consumabile generale.

Pentru laboratoarele de analiză, punem la dispoziție ace recoltare tip fluturaș 21G/23G, ace seringă 18G-27G, ace vacutainer 21G (verzi) și vacutainere Litiu-Heparină cu dop verde, reduse cu 8% până la 14%.

Se pot achiziționa consumabile generale precum plasturi rotunzi, 22 mm, seringă insulină 1 ml/100 ui, cu ac încastrat 29G, extrem de ascuțit și subțire, care asigură o administrare atraumatică, cu o reducere de 31%. Sunt disponibile, de asemenea, la preț redus, truse de mică chirurgie și trusă de suturi, de unică folosință (până la 27% reducere).

Dezinfectanții medicali cu preț promoțional din această lună sunt:

- Sekusept Pulver – dezinfectant de instrumentar, concentrat, sub formă de pulbere solubilă 2%, cu timp de acțiune de 1 oră și spectru foarte mare de acțiune împotriva bacteriilor, virusurilor și a mucegaiului.

- Sekusept Aktiv – sterilizant pe bază de peroxid, pentru sterilizarea chimică a materialelor termosensibile și termolavabile. Are acțiune antivirală: HBV/ HCV (MADT) si DVV (Adeno Papova Vaccinia Polio). Procesul de curățare și dezinfecție este rapid (timp scurt de acțiune, chiar și la concentrație redusă).

Centrifuga digitală XC-2000, cu până la 4.000 RPM (inclusiv PRP și PRF), digitală, cu o capacitate de 6 eprubete de 10-15 ml, beneficiază de o reducere de preț subtanțială, iar dispenserul automat de botoșei de unică folosință și aparatul automat de acoperitori, cu folie inclusă, destinate spațiilor cu standarde ridicate de igienă, vin cu reduceri de până la 20%.

De asemenea, sunt disponibile spre achiziție, cu 10% reducere, lame de bisturiu, nr. 10-25, inclusiv 15C, cu design unic, pre-asamblat, sterilizate cu radiații Gamma și tratate termic.

Toate produsele reduse sunt disponibile aici. Intră pe site și vizualizează oferta!