Mai multe vizualizari

Ulei esential salvie

lei cu TVA41,54  Pret:
Cod intern produs:PLVD0319
Descriere pe scurt:
Ulei esențial de salvie, cu efect antidepresiv, de reducere a stresului și nervozității. Flacon de 30 de ml.
41,54 lei cu TVA Pret:

Detalii

Uleiul esențial de salvie are efect antidepresiv.

Uleiul de salvie reduce stresul și nervozitatea, ameliorează stările gripale, bronșita, sinuzita, reduce durerile pre-menopauzei sau bufeurile, combate celulita, tratează tenul gras, acneic, cicatricile, transpirația excesivă. Are efect și pentru părul gras, seboree, tratează căderea părului și mătreața. 

Uleiul de salvie este un produs care nu se folosește ca atare pe piele, ci doar ca ingredient îm produsele cosmetice și compoziții pentru aromaterapie. 

Ambalare: flacon de 30 de ml. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Ulei esential salvie

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5