Mai multe vizualizari

Sapun lichid dezinfectant Presticlean

lei cu TVA31,00  Pret:
Cod intern produs:PM0224
Descriere pe scurt:
Săpunul lichid dezinfectant Presticlean este indicat pentru spălarea și igienizarea mâinilor.

Optiuni

* Campuri obligatorii

31,00 lei cu TVA Pret:

Detalii

Săpunul lichid dezinfectant Presticlean este indicat pentru spălarea și igienizarea mâinilor pe bază de săruri cuaternare. 

Se recomandă în domeniul alimentației publice, al industriei alimentare, în general, în domeniile în care se impun reguli stricte de igienă. 

Activitate biocidă:

Bactericid, conform NF EN 1500, 3ml, nediluat timp de 30 secunde, de două ori, și, conform SR EN 1276, nediluat, timp de 5 min, fungicid și levuricid, conform SR EN 1275, nediluat, timp de 5 min. Dezinfecție de nivel chirurgical conform EN 12791, 5ml, nediluat, timp de 1.5 min, de două ori. 

Mod de utilizare:

Se aplica 2 x 3 ml (6ml) pe palme, după care se freacă una de alta minimum un minut până se obține o spumă densă și uniformă. Ulterior, se clătește cu multă apă și se usucă.

Bun emolient Presticlean este recomandat persoanelor cu piele sensibila.

Produsul se comercializează în recipienți de 1 litru sau 5 litri. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Fan Courier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Fan Courier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 22 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Sapun lichid dezinfectant Presticlean

Cum notați acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Utilitate
0/5