Mai multe vizualizari

Gel dezinfectant maini pe baza de alcool Soft Care Med

lei cu TVA187,82  Pret:
Cod intern produs:PM0232
Descriere pe scurt:
Gelul dezinfectant pentru maini Soft Care Med este un produs pe bază de alcool, conceput pentru dezinfecția generală și chirurgicală a mâinilor.
187,82 lei cu TVA Pret:

Detalii

Gelul dezinfectant Soft Care Med este un produs pe bază de alcool, conceput pentru dezinfecția generală și chirurgicală a mâinilor. 

Este adecvat utilizării în toate domeniile, de la cel medical până la cel sanitar sau al prelucrării alimentelor. Are o acțiune eficientă împotriva florei rezidente și tranzitorii, cum ar fi bacteriile, precum și împotriva levurilor. Este eficient împotriva virusurilor încapsulate, cum ar fi virusul gripal, și norovirusurile sau adenovirusurile. 

Produsul nu conține parfum, pentru a elimina riscul contaminării alimentelor.

Caracteristici:

- conține etanol, un dezinfectant foarte eficient;

- conceput pentru dezinfecția chirurgicală;

- fără parfum sau coloranți;

- conține agent de umectare, prevenind uscarea pielii.

Utilizare:

Pe mâinile curate, se aplică 3 ml de gel, se freacă bine mâinile, timp de 30 de secunde, apoi se lasă să se usuce. Nu necesită clătire.

Produsul se comercializează la pachet de 6 bucăți de 0.5 litri. Prețul afișat este pentru 1 pachet. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Pentru comenzile a căror valoare depășește valoarea de 1000 lei, beneficiați automat de o reducere de 5% din valoarea comenzii. 

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Gel dezinfectant maini pe baza de alcool Soft Care Med

Cum notați acest produs? *

Utilitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5