Mai multe vizualizari

Dezinfectant maini fara clatire Hexid 300 ml

lei cu TVA41,00  Pret:
Cod intern produs:PLFM001
Descriere pe scurt:
Dezinfectantul pentru maini Hexid este o soluție pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor.
41,00 lei cu TVA Pret:

Detalii

Antisepticul Hexid este o soluție pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor. Caracteristici: - efect antiseptic și dezinfectant; - creează un strat optim de protecție; - este delicat cu pielea. Conținut: clorhexidină 0.5%, etanol 36%, isopropanol 24%, glicerină, apă. Pentru dezinfecția igienică a mâinilor, se recomandă frecarea mâinilor timp de 30 de secunde, cu aproximativ 3 ml. de soluție. Pentru dezinsecția chirurgicală a mâinilor, se recomandă frecarea cu 2.5 - 3 ml. de soluție, timp de 3 minute. Se recomandă depozitarea produsului într-un loc ferit de surse de căldură și raze directe ale soarelui, la o temperatură maximă de 25 de grade.

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Pentru comenzile a căror valoare depășește valoarea de 1000 lei, beneficiați automat de o reducere de 5% din valoarea comenzii. 

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Dezinfectant maini fara clatire Hexid 300 ml

Cum notați acest produs? *

Pret
0/5
Utilitate
0/5
Calitate
0/5