Mai multe vizualizari

Dezinfectant maini Desderman Pure

lei cu TVA43,32  Pret:
Cod intern produs:PM0228
Descriere pe scurt:
Dezinfectantul pentru mâini Desderman Pure este un antiseptic pe bază de alcool, conceput pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor.
43,32 lei cu TVA Pret:

Detalii

Dezinfectantul pentru mâini Desderman Pure este un antiseptic pe bază de alcool, conceput pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor. 

Caracteristici:

- eficacitate asupra norovirusurilor, testată prin dezinfecția igienică a mâinilor;

- extraordinară protecție a pielii și îngrijire prin agenții de refacere;

- protecții hipoalergenice, fiind incolor și inodor.

Pentru dezinfecția igienică a mâinilor, se freacă aproximativ 3 ml de produs, timp de 30 de secunde, pe mâinile uscate.

Pentru dezinfecția chirurgicală a mâinilor, se freacă o cantitate suficient de mare de produs, timp de 90 de secunde, pe mâini și antebrațe.

Desderman Pure se utilizează nediluat și trebuie aplicat astfel încât mâinile să rămână ude pe toată durata specificată. 

Are efect bactericid, fungicid, virucid (inclusiv asupra virusurilor încapsulate, adenovirusurilor, norovirusurilor, polivirusurilor, rotavirusurilor).

Produsul se comercializează în recipienți de 1 litru.

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Pentru comenzile a căror valoare depășește valoarea de 1000 lei, beneficiați automat de o reducere de 5% din valoarea comenzii. 

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Dezinfectant maini Desderman Pure

Cum notați acest produs? *

Utilitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5