Mai multe vizualizari

Aleze Seni Soft, 90/170cm

lei cu TVA73,84  Pret:
Cod intern produs:PM0213
Descriere pe scurt:
Alezele Seni Soft sunt ideale pentru protecția patului și a lenjeriei în timpul îngrijirii bolnavului sau al schimbării scutecului.
73,84 lei cu TVA Pret:

Detalii

Alezele Seni Soft sunt ideale pentru protecția patului și a lenjeriei în timpul îngrijirii bolnavului sau al schimbării scutecului. 

Asigură confort în utilizare, protecție împotriva scurgerilor și prezintă un strat impermeabil anti-alunecare. 

Alezele Seni Soft conțin un strat din celuloză, care absoarbe lichidele, iar suprafața nețesută este moale și delicată cu pielea, prevenind iritațiile. 

Dimensiuni: 90 cm x 170 cm.

Ambalare: pachet de 30 de bucăți. 

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Livrarea se realizează prin serviciul de curierat Urgent Curier, în orice localitate din România aflată în aria de livrare a firmei de curierat (lista localităților inluse în aria de livrare Urgent Curier poate fi consultată aici)

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 de lei, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru localitățile aflate în aria de acoperire. În cazul în care localitatea de livrare indicată în comanda utilizatorului/clientului nu regăsește în lista demai sus, va fi percepută o  taxă suplimentară la valoarea totală a transportului, astfel: 1 leu în plus/ kilometru suplimentar.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 300 de lei, costurile de transport sunt fixe, în valoare de 19 lei și vor fi suportate de către client.

Termenul de livrare este de 24h - 48h (pentru produsele aflate în stoc).

Produsele expediate de POLYMED vor fi ambalate corespunzător, astfel încât să ajungă la destinație intacte.

Recenzii

Scrieti o recenzie

despre produsul: Aleze Seni Soft, 90/170cm

Cum notați acest produs? *

Utilitate
0/5
Calitate
0/5
Pret
0/5